Route

Stichting Bij Corrie

Locatie Zuid
Riederlaan 200
3074 CL  Rotterdam

Locatie Noord
1e Pijnackerstraat 64
3036 GK  Rotterdam

Telefoon: 010-742 04 66
E-mail: info@bijcorrie.org

Volg ons ook op twitter:
icon-twitter @BijCorrie

Route locatie Noord

Openbaar vervoer

Vanaf Rotterdam Centraal Station is de 1e Pijnackerstraat makkelijk bereikbaar met tram 4. Je stapt uit bij halte Van den Hoonaardstraat op de Bergweg. Vervolgens loop je in dezelfde richting als de tram en sla je de eerstvolgende zijweg aan de rechterkant in; de Zaagmolenstraat. In de tweede zijstraat aan de linkerkant ligt 1e Pijnackerstraat 64.

Met tram 8 stap je uit bij halte Benthuizerstraat. Je loopt een stukje terug. De 1e Pijnackerstraat 64 ligt aan je linkerhand.

Auto

Vanuit richting Den Haag

Straal op kaart Google

Je neemt op de A20 de afrit 15 – Rotterdam Crooswijk. Onder aan de afslag ga je rechtsaf de Gordelweg op. Bij de eerstvolgende verkeerslichten ga je linksaf de Bergweg op. Na 75 meter komt een Y-splitsing, houd hier links, dit is de Benthuizerstraat. Sla na ca 150 meter op de grotere kruising met de Zaagmolenstraat (met tramrails) linksaf. De eerst volgende weg aan je linkerhand is de 1e Pijnackerstraat. Bekijk parkeer-informatie hieronder.

Vanuit richting Utrecht
Op de A20 neem je afrit 14 – Rotterdam Centrum/Hillegersberg. Bovenaan de afrit neem je op de rotonde de 3e afslag richting Schieweg S112. Sla direct linksaf de Gordelweg op, onder het viaduct door. Neem de eerste rotonde de tweede afslag. Ga bij de verkeerslichten rechtsaf, de Bergweg op. Na 75 meter komt een Y-splitsing, houd hier links, dit is de Benthuizerstraat. Sla na ca 150 meter op de grotere kruising met de Zaagmolenstraat (met tramrails) linksaf. De eerst volgende weg aan je linkerhand is de 1e Pijnackerstraat. Bekijk parkeer-informatie hieronder.

Vanuit de stad
Rijdt vanaf Centraal Station via het Hofplein over de Schiekade. Ga bij de derde verkeerslichten op de Schiekade rechtsaf de Bergweg op. Rijd rechtdoor bij eerste verkeerslicht. Sla na het tweede verkeerslicht de tweede weg rechtsaf. Dit is de Zaagmolenstraat. De tweede zijstraat aan de linkerkant is de 1e Pijnackerstraat. Bekijk parkeer-informatie hieronder.

Parkeren
In het Oude Noorden geldt betaald parkeren. Betalen kan met pin of met creditcard of via 06-parkeren. Meer informatie http://www.rotterdam.nl/parkeren_op_straat

Route locatie Zuid

Openbaar vervoer

De locatie aan de Riederlaan is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer.
Tramlijn 2, 25 en 20 stoppen bijna voor de deur. Dit is de halte Randweg. De Riederlaan is de eerste zijstraat van de Randweg aan je linkerkant (gezien vanaf de kruising met de verkeerslichten Randweg / Boulevard Zuid / Hillevliet / Groene Hilledijk).

Auto

Vanuit de richting Den Haag / Utrecht

Je neemt vanaf de A20 de A16 richting Breda. Je volgt de borden Feijenoord. Je neemt na de Van Brienenoordbrug afslag 25 richting Feijenoord. Je komt op de John F. Kennedylaan en volgt deze tot aan de eerste rotonde. Hier neem je de tweede afslag; de Coen Moulijnweg. Het Stadion De Kuip ligt nu aan je rechterhand. Je vervolgt de weg via het viaduct over het spoor. Je rijdt nu op de Breeweg. Op de eerste kruising ga je rechtsaf de Randweg op. De derde weg aan de rechterhand is de Riederlaan. Stichting Bij Corrie bevindt zich meteen op de hoek.
Bekijk parkeer-informatie hieronder.

Vanuit de richting Breda
Je neemt de A16 en volgt de borden Feijenoord. Je neemt afslag 25 Feijenoord. Je komt op de John F. Kennedylaan en volgt deze tot aan de eerste rotonde. Hier neem je de tweede afslag; de Coen Moulijnweg. Het Stadion De Kuip ligt nu aan je rechterhand. Je vervolgt de weg via het viaduct over het spoor. Je rijdt nu op de Breeweg. Op de eerste kruising ga je rechtsaf de Randweg op. De derde weg aan de rechterhand is de Riederlaan. Stichting Bij Corrie bevindt zich meteen op de hoek. Bekijk parkeer-informatie hieronder.

Vanuit de stad
Je rijdt over de Erasmus brug richting Rotterdam Zuid. Je volgt de borden ‘De Kuip’. Aan de voet van de Erasmusbrug ga je linksaf de Wilhelminakade op. Met een scherpe bocht naar rechts kom je vervolgens op de Laan op Zuid. Deze vervolg je tot de eerste grote kruising met verkeerslichten. Hier ga je rechtsaf de 2e Rosestraat op. Je sorteert vervolgens meteen linksvoor en draait met een U-bocht weer terug de 2e Rosestraat op. Vervolgens neem je de eerste afslag rechtsaf; dit is de Colosseumweg. Je rijdt langs de moskee. Vervolgens neem je de eerste straat rechts, de Woudspolderstraat. Deze gaat over in de Riederlaan. Stichting bij Corrie is gevestigd aan het einde van de Riederlaan. Bekijk parkeer-informatie hieronder.

Parkeren
Op Zuid geldt betaald parkeren. Betalen kan met pin of met creditcard of via 06-parkeren. Meer informatie http://www.rotterdam.nl/parkeren_op_straat